Betrouwbaar, punctueel en nauwkeurig

Over ons

Mastenbroek – financieel | fiscaal | advies – is in 2009 opgericht door Anoeska Roks-Mastenbroek. Ze volgde onder andere de opleidingen HBO Bedrijfseconomie en Register Belastingadviseur bij brancheorganisatie RB. Op dit moment volgt ze de master Fiscaal Recht bij Nyenrode Business Universiteit. Inmiddels is het kantoor in Nijkerk uitgebreid met Rosalie de Bois die hier werkt als assistent-accountant.

Ons doel

We willen ondernemers en bedrijven echt ontzorgen. Als je je financiële administratie door ons laten doen, dan kun je ervan op aan dat het nauwkeurig, overzichtelijk en op tijd gebeurt. Ook houden we van een persoonlijke benadering en gaan we net dat stapje verder. We denken mee en vooruit. We willen graag je ‘rechterhand’ zijn in fiscale en financiële zin. Op die manier kunnen ondernemers beter inschatten wat hun prognoses zijn, en of ze bijvoorbeeld net wel of niet die ene investering kunnen doen. Mastenbroek is een laagdrempelige én betrouwbare partner.

Voor wie?

We werken voor zzp-ers, mkb, stichtingen, bv’s, nv’s en holdings. En ook voor particulieren. Iedereen die zijn financiën op orde wil houden, kan bij ons terecht. Ook zijn we inzetbaar bij kleinere boekhoudkantoren en accountants. Onze klanten komen vaak uit Utrecht, Barneveld, Amersfoort en de regio Nijkerk.

Anoeska | Fiscalist en Register Belastingadviseur

Tekst volgt …

Rosalie | Assistent-Accountant

Tekst volgt …

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op.