Boekhouder Putten, RB-gecertificeerd

Op zoek naar een boekhouder in Putten?

Een stapel bonnetjes op je bureau die steeds hoger wordt. Tot voor kort was dit nog acceptabel, maar de deadline voor de belastingaangifte komt steeds dichterbij. Je wilt geen problemen met de Belastingdienst, maar boekhouden is ook niet je favoriete taak. Uitstellen tot het écht niet meer kan is dan vaak het geval. 

Herken jij jezelf in het bovenstaande verhaal en ben je op zoek naar een betrouwbare boekhouder in Putten en omgeving? Dan ben je bij Amastenbroek helemaal op het juiste adres. Als ervaren boekhouder helpen wij je graag verder met het op orde krijgen van je financiën. Amastenbroek is RB gecertificeerd.  

Waarom een boekhouder nodig?

Je hebt een boekhouder nodig om je financiële zaken op orde te houden wanneer je een gebrek hebt aan de financiële inzichten en/of kennis. Vaak is dit wanneer je net een onderneming gestart bent of binnenkort gaat beginnen, maar ook wanneer je als ZZP’er dit liever niet zelf doet. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat boekhouden niet je favoriete taak is en je dit liever volledig of deels uit handen wilt geven. Dan is het fijn en praktisch om een boekhouder in de buurt te hebben als je zelf actief bent in de omgeving van Putten. 

Een gezonde mix

Veel van onze klanten zijn ondernemers met een gezonde mix van eigenwijsheid en openstaan voor samenwerking. Dat is een goed uitgangspunt voor een succesvolle onderneming.

Ben jij ook zo’n ondernemer en zoek jij ook de samenwerking met je boekhouder? Neem dan contact met ons op.

Hoe kan Amastenbroek je helpen?

Wat wij voor je kunnen betekenen, hangt uiteraard af van wat jij graag uit handen wilt geven. Zolang het voor jou maar vertrouwd, persoonlijk en geordend voelt. We kunnen een transparante samenwerking aangaan waarbij je de gehele boekhouding uit handen geeft, of je kunt zelf boekhouden onder controle van mij. In dat laatste voorbeeld maak je gebruik van Moneybird. Het kan ook zijn dat je nog niet zo lang geleden je eigen onderneming bent gestart of van plan bent om een eigen bedrijf te starten. In dat geval helpen we je graag verder en kunnen we je helpen door je te voorzien van financieel advies. Ben je ZZP’er? Dan sta je er financieel niet helemaal alleen voor aangezien wij je graag helpen met een belangrijke taak: boekhouden. Sluit je aan bij Amastenbroek en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen! 

Boekhouder in Putten voor zowel ZZP’ers als BV’s

Amastenbroek helpt zowel ZZP’ers als BV’s met hun boekhouding. Dit zijn de belangrijkste werkzaamheden.  

 

Werkzaamheden voor ZZP’ers

 • Iedere maand een complete invoer van administratie na digitale aanlevering. 
 • Mutaties verwerken op een zakelijke bankrekening. 
 • Een verkorte jaarrekening opstellen. 
 • Een aangifte opstellen voor inkomstenbelasting. 
 • 4x per jaar aangifte doen van je omzetbelasting. 
 • Onbeperkt telefonisch advies. 
 • Een jaargesprek. 

Werkzaamheden voor BV’s

 • Iedere maand een complete invoer van administratie na digitale aanlevering. 
 • Mutaties verwerken op een zakelijke bankrekening. 
 • 4x per jaar aangifte doen van je omzetbelasting.  
 • Een vereenvoudigde jaarrekening opstellen. 
 • Een aangifte opstellen voor inkomstenbelasting. 
 • Onbeperkt telefonisch advies. 
 • Een jaargesprek. 
 • Controleren van de jaarrekening (uitvoering door accountant en apart in rekening gebracht). 
 • Aangifte VPB opstellen uitvoering door accountant en apart in rekening gebracht). 
 • Jaarrekening bij KvK deponeren uitvoering door accountant en apart in rekening gebracht). 
 • Financieel dashboard in Exact 

Tarieven boekhouder

Amastenbroek maakt onderscheid in drie soorten pakketten: tarieven voor ZZP’ers, tarieven voor BV’s en tarieven voor Moneybird.

Volledige ontzorging

Je krijgt een mailadres en met de speciale app kun je de facturen en bonnen naar ons opsturen. We boeken alles voor je in Exact Online en de btw-aangifte doen wij voor je. Aan het eind van het jaar krijg je een overzicht van de cijfers.

i

Samenwerking met Moneybird

Je doet zelf je volledige boekhouding in Moneybird en de aangiften omzetbelasting. Aan het eind van het jaar kijk ik je administratie na en op basis hiervan maak ik een jaaroverzicht van je cijfers.

Startersbegeleiding

Ben je net begonnen, of ben je van plan een onderneming te gaan beginnen? Ik ondersteun je hierin door je vragen te beantwoorden, je te adviseren en coachen. Ik help je graag bij het opzetten van je boekhouding.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op.